Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MFC-5840CN

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Hoe stel ik in hoeveel keer mijn Brother-apparaat moet overgaan voordat wordt aangenomen?

De optie Belvertraging bepaalt hoe vaak het Brother-apparaat overgaat voordat wordt aangenomen in de modus Alleen Fax of Fax/Tel. Als uw Brother-apparaat een lijn gemeenschappelijk heeft met andere telefoontoestellen of als u bij uw telefoonbedrijf de optie voor onderscheiden belsignalen hebt genomen, dan moet u het maximale aantal gebruiken.

Volg de onderstaande stappen om de optie Belvertraging van het Brother-apparaat in te stellen:

1. Druk op de knop Fax (moet gaan branden).

2. Druk op Menu/Set en kies Fax => Ontvangstmenu => Bel Vertraging.

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om het aantal keren te kiezen dat de lijn moet overgaan voordat het Brother-apparaat antwoordt.

- Het aantal dat u kiest, hangt af van het model en van het land waar u het apparaat hebt aangeschaft.

- Als u 00 kiest, klinkt er helemaal geen signaal.

4. Druk op de knop Menu/Instellen.

5. Druk op de knop Stop/Eindigen.

Verwante modellen

FAX-1840C, MFC-3240C, MFC-5440CN, MFC-5840CN