Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MFC-5840CN

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Ik gebruik Mac OS 8.6-9.2. Hoe verwijder ik de drivers?

Als u de driver voor meerdere Brother-apparaten wilt installeren, moet u eerst alle drivers van al die apparaten verwijderen. Vervolgens installeert u de benodigde driver.

STAP 1:
Als u het hele driverpakket van Brother wilt verwijderen, moeten de volgende bestanden worden verwijderd uit de map Extensies.

De map Extensies bevindt zich in de Systeemmap op de vaste schijf:

• TWAIN Source Manager
  • Brother Composite Driver C
  • Brother Interface Driver C
  • USB PrintDriver(BRxxx) (*)
  • Brother LUT
  • Brother Ink
  • Brother Ink (IP)
  • BR_PrintMonitor(xxx) (*)

• Sommige extensies van het type USB Print Driver(BRXXX) en BR_PrintMonitor(BXX) kunnen een ander achtervoegsel hebben.
  • De 'x' verwijst naar het model van uw apparaat.

STAP 2:

De volgende bestanden moeten worden verwijderd uit de map Voorkeuren.
De map Voorkeuren bevindt zich in de Systeemmap op de vaste schijf.

• BRLUTCM.DAT
  • brmfgray.bin

STAP 3:
De volgende bestanden moeten worden verwijderd uit de map ColorSync profielen. De map ColorSync profielen bevindt zich in de Systeemmap op de vaste schijf.
Merk op dat er meer dan één ColorSync-profiel kan voorkomen voor Brother.

• Brother xxx-xxxxx Scanner.icc

De 'x' verwijst naar het model van uw apparaat.

STAP 4:
Het volgende bestand moet worden verwijderd uit de map TWAIN Data Sources. De map TWAIN Data Sources bevindt zich in de map Extensies in de Systeemmap op de vaste schijf.

• Brother TWAIN

Sleep al deze bestanden naar de prullenmand en start de Mac vervolgens opnieuw.
Zodra de computer opnieuw is gestart, kunt u de prullenmand legen. Wanneer de bestanden zijn verwijderd, kunt u beginnen met de installatie van het nieuwe driverpakket (u moet dit pakket downloaden van het Brother Solutions Center). Start de Mac vervolgens opnieuw. Zodra de computer opnieuw is gestart moet u kunnen afdrukken en scannen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-110C, DCP-310CN, DCP-4020C, MFC-210C, MFC-3220C, MFC-3240C, MFC-3320CN, MFC-3420C, MFC-3820CN, MFC-4820C, MFC-5440CN, MFC-580, MFC-5840CN, MFC-590, MFC-620CN, MFC-890