MFC-490CW

Hoe sla ik nummers die ik vaak gebruik op in mijn Brother-apparaat? (Snelkiezen)

U kunt uw Brother-apparaat programmeren met één type snelkiesnummers. Als de stroom uitvalt, blijven de nummers die in het geheugen zijn opgeslagen gewoon bewaard.

Snelkiesnummers opslaan:

Snelkiesnummers worden opgeslagen onder een code van twee cijfers op de cijfertoetsen van het Brother-apparaat. Wanneer u een nummer hebt opgeslagen als snelkiesnummer, kunt u dat nummer kiezen door te drukken op de pijl omhoog (Snelkies), Zoeken, OK, de tweecijferige code en vervolgens Mono Start of Kleur Start. U kunt honderd snelkiesnummers opslaan in het Brother-apparaat. Ga als volgt te werk om snelkiesnummers op te slaan:

1. Druk op de pijl omhoog (Snelkies) .

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Snelkiezen Instellen te selecteren.

3. Druk op OK.

4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om de tweecijferige code te kiezen waaronder u het nummer wilt opslaan.

Bij de nog vrije snelkieslocaties wordt Niet toegewezen weergegeven op het display.

5. Druk op OK.

6. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    Voer de naam (maximaal 16 tekens) in en druk op OK.
    -OF-
    Druk op OK om het nummer op te slaan zonder naam erbij.

7. Voer het fax- of telefoonnummer (maximaal 20 cijfers) in.

8. Druk op OK.

9. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    Voer het tweede fax- of telefoonnummer (maximaal 20 cijfers) in en druk op OK.
    -OF-
    Druk op OK als u geen tweede nummer wilt invoeren.

10. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Compleet te selecteren.

11. Druk op OK.

12. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    Ga naar stap 4 als u nog een snelkiesnummer wilt opslaan.
    -OF-
    Druk ter afsluiting op Stop/Eindigen.

Verwante modellen

MFC-490CW, MFC-J615W