MFC-425CN

Ik gebruik Windows. Hoe kan ik de drivers verwijderen?

1. Maak een tijdelijke map aan op uw harddisk om het gedownloade zelfuitpakkende bestand in op te slaan, bijv. C:\brodnt

2. Klik hier om de "Uninstall Tool" voor het verwijderen van de drivers te downloaden.

3. Dubbelklik na voltooiing van het downloadproces op het gedownloade bestand om het uit te pakken.

4. "ZIP Self Decompression" verschijnt. Klik nu op DECOMPRESS.

5. Een bericht dat het proces succesvol verlopen is zal verschijnen. Klik op OK.

6. Vervolgens opent u de map die zojuist door het uitpakken is aangemaakt.

7. Dubbelklik op het DelInf32 (.exe kan achter de naam staan) icoon. "Brother MFC Uninstaller" zal verschijnen.

LET OP klik niet dubbel op DelInf_x.EXE met ZIP op het icoon.

1. Controleer of uw model voorkomt in de lijst "Please select the MODEL"  selecteer dan uw connectie type (USB of Parallel) onder "Please select connection type". daarna klikt u op OK.

2. "Complete" zal verschijnen , Klik op OK.

3. Herstart de computer. De Brother drivers zijn nu verwijderd.

Indien u Windows 98/ 2000 gebruikt, zal deze procedure zowel de USB als de Parallel driver verwijderen, ondanks dat u er slechts 1 heeft gekozen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-110C, DCP-115C, DCP-120C, DCP-130C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-330C, DCP-340CW, DCP-4020C, DCP-540CN, DCP-7010, DCP-7010L, DCP-7025, DCP-750CW, DCP-8060, DCP-8065DN, FAX-1820C, FAX-1840C, FAX-2440C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-240C, MFC-3220C, MFC-3240C, MFC-3320CN, MFC-3420C, MFC-3820CN, MFC-425CN, MFC-440CN, MFC-4820C, MFC-5440CN, MFC-5460CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-620CN, MFC-640CW, MFC-660CN, MFC-7225N, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-845CW, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-9420CN