MFC-1910W

Kan ik een telefoon op dezelfde lijn als het Brother-apparaat aansluiten in de modus Fax/Telefoon?

BELANGRIJK:
Als u de modus Fax/Telefoon gebruikt, kunt u geen ingesproken boodschappen ontvangen op de voicemail of een antwoordapparaat.

Als u een antwoordapparaat gebruikt op dezelfde lijn als uw Brother-apparaat, klik dan hier voor informatie over het instellen van een antwoordapparaat voor gebruik op dezelfde lijn als het Brother-apparaat.

Gebruik de modus Fax/Telefoon wanneer uw Brother-apparaat een telefoonlijn deelt met uw telefoon. In de modus Fax/Telefoon neemt het Brother-apparaat elke oproep automatisch aan na het ingestelde aantal keren overgaan (tenzij u eerder opneemt). U stelt dus in hoe vaak het Brother-apparaat en alle toestellen op dezelfde lijn overgaan voordat het Brother-apparaat de oproep aanneemt.

Als de oproep een fax is, wordt die fax afgedrukt door uw Brother-apparaat.

Als het een gewoon gesprek is, laat het apparaat een snel dubbel belsignaal horen dat anders is dan het normale belsignaal van het telefoonbedrijf.

U kunt het aantal keren dat uw Brother-apparaat dat dubbele belsignaal laat horen instellen met de optie F/T Beltijd.

Als u de oproep aanneemt op een extern toestel dat is aangesloten op EXT op het Brother-apparaat of op een telefoonaansluiting op dezelfde lijn als het Brother-apparaat en u elke drie seconden een toon (automatische fax) of stilte (handmatige fax) hoort, dan moet u op Start op het Brother-apparaat drukken. Vervolgens wacht u totdat u het Brother-apparaat hoort overnemen (u hoort faxgeluiden) en hangt u op.

Volg de onderstaande stappen om Belvertraging in te stellen:

1. Zorg ervoor dat de faxmodus actief is.
  2. Druk op Menu.
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Fax te kiezen. Druk op OK.
  4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Ontvangstmenu te kiezen. Druk op OK.
  5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Bel Vertraging te kiezen. Druk op OK.
  6. Druk op de pijl omhoog of omlaag om het aantal keren te kiezen dat de lijn moet overgaan voordat het Brother-apparaat antwoordt. Druk op OK.
  7. Druk op Stop/Eindigen.

Als u meer toestellen hebt op dezelfde lijn als het apparaat of als u een abonnement hebt op onderscheiden belsignalen van het telefoonbedrijf, houd dan 4 aan bij Bel Vertraging.

Volg de onderstaande stappen om F/T Beltijd in te stellen:

1. Zorg ervoor dat de faxmodus actief is.
  2. Druk op Menu.
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Fax te kiezen. Druk op OK.
  4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Ontvangstmenu te kiezen. Druk op OK.
  5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om F/T Beltijd te kiezen. Druk op OK.
  6. Druk op de pijl omhoog of omlaag om te kiezen hoelang het apparaat moet overgaan ten teken dat er een gesprek voor u is. Druk op OK.
  7. Druk op Stop/Eindigen.

Verwante modellen

MFC-1810, MFC-1910W