MFC-1810

Toner Bijna Op

Wanneer het bericht Toner bijna op verschijnt op het display van de machine (hierna LCD) nadert de tonercartridge het einde van de verwachte levensduur, maar het patroon heeft nog niet het einde van zijn levensduur bereikt. Het wordt aanbevolen dat de tonercartridge verder wordt gebruikt als de afdrukkwaliteit nog steeds goed is. U moet de tonercartridge vervangen wanneer je voelt dat de afdrukkwaliteit niet langer acceptabel is of als de Vervang toner of Toner Einde berichten verschijnen op het LCD.

Toch is het een goed idee om een ​​nieuwe originele Brother-tonercartridge bij de hand te hebben voor als de Vervang toner of Toner Einde berichten verschijnen op het LCD.

De Brother machine gebruikt aparte verbruiksartikelen de toner cartridge en de drumeenheid. Controleer of u enkel de Toner vervangt en niet de drum unit.

Klik hier als u het verschil wilt weten tussen de drumeenheid en de toner cartridge.

NOTE: Brother raad sterk aan om originele Brother drum units en/of toner cartridges te gebruiken. Elke Brother laser printer is ontwikkeld om op ingestelde temperaturen te werken die juist overeenkomen met individuele toner formules. Elk individueel component is ontwikkeld om met de andere te werken om kwalteit en betrouwbaarheid te verzekeren. Niet-Brother verbruiksartikelen kunnen de hardware performantie, print kwaliteit en machine betrouwbaarheid beïnvloeden. De Brother beperkte garantie is niet van toepassing op elk probleem dat werd veroorzaakt door het gebruik van third party drum units, toner cartridges of toner.

Raadpleeg voor het precieze bestelnummer van de inktcartridges de pagina Verbruiksartikelen & Opties (klik hier).

Als u denkt dat de Toner Bijna Op melding te vroeg verschijnt, hou rekening met volgende:

• De originele toner cartridge die bij de machine kwam, kan ofwel een startertoner of standaardtonercartridge zijn. Het rendement van de starter cartridge hangt af van het model en het land waar u de machine kocht.

• Het aantal pagina's die geprint kunnen worden met de toner cartridge wordt door verschillende factoren beïnvloed, inbegrepen het papier formaat, aantal bladen per printopdracht, bladbedekking op elk blad, grote lettertype, en printinhoud zoals grafieken en tabellen,...enz.. Afdruktaken met grote tekst lettertypen, afbeeldingen, grafieken, en / of grote hoeveelheden volledig zwarte inkt zal veel meer toner gebruiken en zal de levensduur van de toner verkorten.)
    * De geschatte Tonerrendement is in overeenstemming met ISO / IEC 19752.

Verwante modellen

DCP-1510, DCP-1612W, MFC-1810, MFC-1910W