VM-100

Ik weet het beheerderswachtwoord niet meer en kan me niet aanmelden bij VM-100. Wat moet ik doen?

Verwijder het bestand VM100DB.vmb uit de gegevensmap (standaard is dit bestand opgeslagen in C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Brother\VM-100. In Windows Vista is dit C:\ProgramData\Brother\VM-100).

Op deze manier worden alle gegevens, ook voor het aanmelden, verwijderd.
Start VM-100 opnieuw. U wordt gevraagd het pad naar de database en de aanmeldgegevens voor de beheerder opnieuw te configureren.

Verwante modellen

VM-100