TJ-4120TN

Hoe u de afdrukprogramma's of sjablonen overbrengt met FBPL

Breng veelgebruikte afdrukprogramma's of sjablonen over naar de printer om labels met dezelfde indeling af te drukken door gegevens te verzenden met een extern apparaat (bijvoorbeeld een barcodescanner).

1. Maak een FBPL-sjabloonbestand door te verwijzen naar de sectie Downloadopdracht in de FBPL-opdrachtreferentie die beschikbaar is op de pagina [Handleidingen].

Geef de eerste parameter van de Downloadopdracht op als „F” om het bestand op te slaan in het Flash geheugen van de printer en geef vervolgens de sjabloon-/programmanaam op die eindigt op .BAS voor de tweede parameter (bijvoorbeeld: DOWNLOAD F,„TEST.BAS, DOWNLOAD F,„DEMO.BAS”).

Voorbeeldcode:
    Voorbeeldcode

Voorbeeldlabel:
    Voorbeeldlabel

2. Controleer of de printer is aangesloten op uw computer en start de BPM (Brother printer Management Tool).

De BPM ondersteunt de Bluetooth®-verbinding niet. We raden u aan de printer via USB of Wi-Fi® op uw computer aan te sluiten.
    Voor meer detail hoe u de verbinding kunt maken raadpleegt u " Hoe kunt u de printer aansluiten op uw computer (voor Windows)"

3. Selecteer uw printer en klik op de knop [Command tool].

4. Klik op de knop [Browse ] (Bladeren), selecteer het bestand dat u in stap 1 hebt gemaakt en klik vervolgens op de knop [Send ] (Verzenden).

Controleer of het bestand is overgebracht:

1. Klik op de knop [File Manager] in de BPM.
    2. Controleer of de BAS-bestandsnaam in het veld linksonder wordt weergegeven.
      Als de bestandsnaam niet wordt weergegeven, klikt u op de knop [Get].
      Bestandsbeheer
  5. Roep het BAS-bestand op om af te drukken.

Voorbeeld:
    Als u het voorbeeldsjabloonbestand wilt oproepen dat in stap 1 is gemaakt, verzendt u de volgende opdrachten met [Enter] (CRLF) via een extern invoerapparaat (bijvoorbeeld een barcodelezer):

TEST
    !1051234567890!100ABC
    01-07-2021
    8VF34100108
    TD-4420TN
    2

In plaats daarvan kunt u deze opdrachten ook verzenden:
    VOER „TEST BAS” !1051234567890!100ABC 01-07-2021 8VF34100108 TD-4420TN 2 UIT

De eerste regel is een opdracht om het BESTAND TEST.BAS uit te voeren.
    De tweede en volgende regel zijn de gegevens die in het variabele gebied van de barcode-opdracht moeten worden ingevoegd.

Zorg ervoor dat u na elk commando een regeleinde invoegt.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

RJ-2035B, RJ-2055WB, RJ-3035B, RJ-3055WB, TD-4420TN, TD-4520TN, TD-4650TNWB, TD-4650TNWBR, TD-4750TNWB, TD-4750TNWBR, TJ-4005DN, TJ-4020TN, TJ-4021TN, TJ-4021TNR, TJ-4120TN, TJ-4121TN, TJ-4121TNR, TJ-4420TN, TJ-4422TN, TJ-4520TN, TJ-4522TN