TJ-4005DN

Hoe u de snijpositie kan aanpassen (voor Windows)

> Het printerstuurprogramma gebruiken

> BPM gebruiken (Brother printer Management Tool)

Het printerstuurprogramma gebruiken

1. Open de printermap.
    Zie voor meer informatie, "Hoe u het venster Apparaten en Printers opent"

2. Klik met de rechtermuisknop op de printer waarvoor u de instellingen wilt wijzigen en selecteer Voorkeursinstellingen voor afdrukken.

3. Selecteer het tabblad Voorraad.

4. Voer een positieve of negatieve waarde in (zoals „1.0 mm” of „-1,0 mm”) in het veld Feed Offset (invoer-offset) om de snijpositie te verfijnen.
    Veld invoeroffset

5. Klik op Toepassen en vervolgens op OK om de instellingen toe te passen.

6. Probeer af te drukken om de snijpositie te bevestigen.

BPM (Brother printer Management Tool) gebruiken

U kunt BPM downloaden via het gedeelte [Downloads] op deze website.

1. Sluit de printer met een USB-kabel aan op de computer.

2. Start BPM.

3. Klik op Printerconfiguratie en selecteer vervolgens het tabblad FBPL.

4. Voer een positieve of negatieve waarde in (zoals "12" punten of "-12" punten) in het veld Offset (Offset ) om de snijpositie te verfijnen.
    U kunt waarden instellen tussen -999 dots en 999 dots.

Voor printers met 200 dpi: 1 mm = 8 dots
    Voor 300 dpi printers: 1 mm = 12 dots
    Voor printers met 600 dpi: 1 mm = 24 punten

Offset-veld

snijpositie

De snijpositie kan verschillend worden aangepast, afhankelijk van de printer en het materiaal dat u gebruikt.

5. Klik op Instellen om de instellingen toe te passen.

6. Probeer af te drukken om de snijpositie te bevestigen.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

TD-4420TN, TD-4520TN, TD-4650TNWB, TD-4650TNWBR, TD-4750TNWB, TD-4750TNWBR, TJ-4005DN, TJ-4020TN, TJ-4021TN, TJ-4021TNR, TJ-4120TN, TJ-4121TN, TJ-4121TNR, TJ-4420TN, TJ-4422TN, TJ-4520TN, TJ-4522TN