TD-4650TNWB

Ik kan de Windows driver niet installeren.

Voor een USB-verbinding
Voor een Bluetooth®/ netwerkverbinding

Voor een USB-verbinding

Probeer het volgende:

• Installeer een driver handmatig.
    Selecteer Printerdrivers installerenOverige in de Seagull Driver Wizard.

• Verwijder alle Seagull printerdrivers en installeer ze opnieuw.

1. Dubbelklik in de installatiemap waar de driver zich bevindt op het bestand 'DriverWizard.exe' om dit hulpprogramma te starten.
    2. Selecteer Printerdrivers verwijderen> Alle printerdrivers automatisch verwijderen met Seagull of Geavanceerde opties voor het verwijderen van printerdrivers gebruiken.
      Select Removal Method
    3. Installeer de driver opnieuw.
  • Reset de printerinstellingen.

U kunt BPM ook downloaden uit het gedeelte [Downloads] van deze website.
    U kunt de BPM zelfs gebruiken als de driver niet is geïnstalleerd.

1. Start de BPM.
    2. Klik op Printerfunctie > Fabrieksinstellingen.
      BPM

Voor Bluetooth® / netwerkverbinding

Probeer het volgende:

• Verwijder alle Seagull printerdrivers en installeer ze opnieuw.

1. Dubbelklik in de installatiemap waar de driver zich bevindt op het bestand 'DriverWizard.exe' om dit hulpprogramma te starten.
    2. Selecteer Printerdrivers verwijderen> Alle printerdrivers automatisch verwijderen met Seagull of Geavanceerde opties voor het verwijderen van printerdrivers gebruiken.
      Select Removal Method
    3. Installeer de driver opnieuw.
  • Reset de printerinstellingen.

U kunt BPM ook downloaden uit het gedeelte [Downloads] van deze website.
    U kunt de BPM zelfs gebruiken als de driver niet is geïnstalleerd.

1. Start de BPM.
    2. Klik op Printerfunctie > Fabrieksinstellingen.
      BPM

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

RJ-2035B, RJ-2055WB, RJ-3035B, RJ-3055WB, TD-4420TN, TD-4520TN, TD-4650TNWB, TD-4650TNWBR, TD-4750TNWB, TD-4750TNWBR, TJ-4005DN, TJ-4020TN, TJ-4021TN, TJ-4021TNR, TJ-4120TN, TJ-4121TN, TJ-4121TNR, TJ-4420TN, TJ-4422TN, TJ-4520TN, TJ-4522TN