TD-4420DN/4420DN(FC)

Het apparaat gaat vanzelf uit.

Als de optie 'Auto Voeding uit' is ingesteld, gaat het apparaat uit als er geen activiteit is geweest gedurende de ingestelde periode. Volg de onderstaande aanwijzingen om deze optie uit te schakelen.

Download de Printer Setting Tool vanaf de [Downloads] van dezewebsite

Voor Windows:

U kunt de instelling bij 'Auto Voeding uit' wijzigen in Apparaatinstellingen in Printer Setting Tool.

1. Sluit de printer en computer op elkaar aan met een USB-kabel en start Apparaatinstellingen.
    Zie 'Apparaatinstellingen gebruiken (voor Windows)' voor meer informatie over het gebruik van Apparaatinstellingen.

2. Stel [Auto Voeding uit] op het tabblad [Basis] in op [Geen].
    * Onderdelen die op het scherm worden weergegeven, verschillen afhankelijk van uw printer.
    Auto Voeding uit – Windows

Voor Mac (alleen QL-1100/1110NWB):

U kunt de instelling bij 'Auto Power Off' (Auto Voeding uit) wijzigen in Printer Setting Tool.

1. Sluit de printer en computer op elkaar aan met een USB-kabel en start Printer Setting Tool.
    Zie 'Werken met Printer Setting Tool (voor Mac)' voor meer informatie.

2. Stel [Auto Power Off] (Auto Voeding uit) op het tabblad [Basic] (Basis) in op [None] (Geen).

Auto Power Off (Auto Voeding uit) – Mac

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, TD-4210D, TD-4410D, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4520DN, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)