TD-2120N

De oplaadbare Li-ion-batterij installeren

U moet de batterijhouder (optioneel: PA-BB-001) op de printer monteren voordat u de Li-ion-batterij (optioneel: PA-BT-4000LI) plaatst.

De oplaadbare Li-ion-batterij installeren

1. Breng de batterijhouder aan op de printer. Voor meer informatie over het monteren van de batterijhouder (optioneel) raadpleegt u de handleiding ervan.

2. Houd de vergrendeling van het klepje (1) onderaan de batterijhouder ingedrukt en til het klepje op (2).
    klepje

3. Trek het klepje omhoog in de richting waarin u de vergrendeling hebt gedrukt en pak het klepje weg.

4. Plaats de oplaadbare Li-ion-batterij in het batterijvak.

Plaatsen

5. Controleer of de haken aan de rand van het batterijklepje goed naar binnen kunnen worden gestoken en breng het klepje weer aan. Druk het batterijklepje aan zodat het vastklikt. De klik geeft aan dat de vergrendeling vastzit.

De spanning die de oplaadbare Li-ion-batterij levert kan schommelen.

De afdruksnelheid kan variëren afhankelijk van de geleverde spanning.

De oplaadbare Li-ion-batterij verwijderen

Volg de procedure voor het installeren van de oplaadbare batterij om het batterijklepje te verwijderen, verwijder vervolgens de batterij en breng het klepje weer aan.

Als het niet direct lukt om de oplaadbare batterij te verwijderen, dan kunt u de printer ondersteboven houden met verwijderd batterijklepje. Zo kunt u de oplaadbare batterij naar buiten laten vallen.

Pas wel op voor letsel.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

TD-2120N, TD-2125N, TD-2125NWB, TD-2130N, TD-2135N, TD-2135NWB