QL-820NWB/820NWBc

Ik kan mijn printer niet selecteren in P-touch Editor. (Voor macOS 10.13 of hoger)

Als de printer correct op uw computer is aangesloten, kunt u uw printer selecteren in P-touch Editor, zelfs als het printerstuurprogramma niet is geïnstalleerd.

Als P-touch Editor niet naar uw printer kan zoeken, controleert u het volgende volgens de verbindingsmethode:

Searching...

Beschikbare interfaces zijn afhankelijk van uw printer.

USB-aansluiting

• Zet de printer aan.
  • Sluit de printer met een USB-kabel aan op de computer.

Bedrade netwerk verbinding

• Zorg dat de printer aan staat.
  • Zorg ervoor dat de LAN-kabel correct verbonden is op uw router.
  • Zorg ervoor dat zowel de printer als uw computer zijn verbonden op hetzelfde netwerk.

Draadloze netwerk verbinding (Wi-Fi®)

• Zorg dat de printer aan staat.
  • Controleer of Wi-Fi is ingeschakeld op de printer.
  • Zorg ervoor dat zowel de printer als uw computer zijn verbonden op dezelfde router/toegangspunt.
  • Zorg ervoor dat de router/toegangspunt aan is.

[ Bluetooth®-verbinding ]

• Zorg dat de printer aan staat.
  • Zorg ervoor dat de Bluetooth-instellingen van de printer en uw computer zijn ingeschakeld.
  • Zorg ervoor dat uw printer wordt gedetecteerd via Systeemvoorkeuren -> Bluetooth op uw Mac.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D410, PT-D450, PT-D460BT, PT-D600, PT-D610BT, PT-E550W, PT-E560BT, PT-H500, PT-P700, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-570, QL-600, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc