QL-820NWB/820NWBc

Een label maken dat een streepjescode/QR-code bevat (P-touch Editor 5.2 of hoger voor Mac)

Voer de volgende stappen uit om een label te maken met een streepjescode/QR-code:

1. Start P-touch Editor.
    U kunt P-touch Editor downloaden via het gedeelte [Downloads] op deze website.
  2. Selecteer een barcode protocol volgens een van de onderstaande methoden.
    • Klik in de menubalk op Invoegen> streepjescode... > een barcode protocol dat u wenst.
      in de menubalk

• Klik in de werkbalk op streepjescode > het gewenste barcode-protocol.
      in de werkbalk

Selecteer QR-code/Micro QR-code om een QR-code te maken.

3. Het dialoogvenster streepjescode bewerken wordt weergegeven.
    Voer de barcodegegevens in het vak Data en andere benodigde informatie in en klik op OK.
    dialoogvenster streepjescode bewerken
  4. De streepjescode wordt op het label geplaatst.

U kunt het barcode-protocol niet wijzigen nadat u de barcode hebt gemaakt.

Ga terug naar stap 2om het gewenste barcode-protocol te selecteren en een nieuwe barcode te maken.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D450, PT-D600, PT-D800W, PT-E550W, PT-H500, PT-P700, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-570, QL-600, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc