QL-820NWB/820NWBc

Gebruik Update op afstand om bestanden vanaf een FTP-server te downloaden naar uw computer

Met de functie Update op afstand kunt u de printer verbinding laten maken met een FTP-server voor updates van sjablonen. Verder kunt u opdrachten uitvoeren om updategegevens door te geven aan meerdere printers in een netwerk. Deze functie is alleen beschikbaar wanneer de printer verbinding heeft met de FTP-server en wanneer de sjablonen, databases en andere bestanden moeten worden bijgewerkt.

Updategegevens voorbereiden op een FTP-server

1. Kopieer de bijgewerkte bestanden naar een locatie op een FTP-server (ondersteunde bestandsextensies: BIN en BLF).

2. Maak een nieuw tekstbestand en geeft hieraan de naam updateinfo.ini.

3. Open het bestand in een teksteditor, voer op de eerste regel acht alfanumerieke tekens in (bijvoorbeeld: 20190101) en vermeld daaronder de naam van de bijgewerkte bestanden. (Eén bestandsnaam per regel. Ondersteunde bestandsextensies: BIN en BLF.)

4. Kopieer het zojuist gemaakte bestand updateinfo.ini naar de locatie op de FTP-server waarin ook de bijgewerkte bestanden zijn opgeslagen.

Printergegevens bijwerken met behulp van een FTP-server

1. Zet de printer aan.

2. Sluit de printer met een USB-kabel aan op de computer.

3. Open [Printer Setting Tool] - [Communicatie-instellingen].

4. Voer de details in van de FTP-server waarop de updategegevens zijn opgeslagen.
    Zie '(Communicatie-instellingen gebruiken (voor Windows)' voor meer informatie.

5. Klik op [Instelling] wanneer u klaar bent.
    De printer maakt verbinding met de FTP-server. Als er updates beschikbaar zijn, wordt het updatepictogram weergegeven op het printerdisplay.

6. Selecteer [Update op afstand] op het display.

7. Zodra de update begint, wordt 'Ontvangen' of 'Downloaden' weergegeven op het display.
    Wanneer de update voltooid is, keert de printer terug naar de inactieve modus.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

QL-820NWB/820NWBc, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3250WB, RJ-4250WB, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)