QL-820NWB/820NWBc

Hoe sluit ik de printer aan op mijn computer met een USB-kabel?

Ga als volgt te werk om af te drukken via een USB-kabel.

Voor Windows

Voor Mac:

Voor Windows:

1. De printer moet uit zijn.
  2. Wanneer u P-touch Editor niet gebruikt
  3. Download en installeer de printerdriver en P-touch Editor uit het gedeelte [Downloads] op deze website.
  4. Start het installatieprogramma van de printerdriver of Software/Documentatie.
  5. Selecteer [Lokale verbinding (USB)] als type verbinding en volg de aanwijzingen van het installatieprogramma om de installatie te voltooien.
  6. Installeer P-touch Editor nadat u de printerdriver hebt geïnstalleerd. Start daarna P-touch Editor om labels te maken en af te drukken.

Voor Mac:

> Afdrukken vanuit P-touch Editor (indien beschikbaar voor uw model)
> Afdrukken via AirPrint
> Afdrukken met de Cups driver

Afdrukken vanuit P-touch Editor (indien beschikbaar voor uw model)

1. Download en installeer P-touch Editor uit het gedeelte [Downloads] op deze website.
  2. Sluit de USB-kabel aan op de USB-poort aan de achterkant van de printer en op uw computer, en zet de printer aan.
  3. Start P-touch Editor en selecteer uw model.
    P-touch Editor for Mac
  4. Labels maken en afdrukken.

Afdrukken via AirPrint:

De volgende procedure gebruikt de QL-1100 als voorbeeld. Vervang het door uw model.

1. Sluit de USB-kabel aan op de USB-poort achter op de printer en op de computer.
  2. Kies het [Apple-menu] - [Systeemvoorkeuren] - [Afdrukken en scannen / Printers en scanners].
    System Preferences
  3. Klik op de knop +.
    Printers & Scanners
  4. Selecteer uw model en klik op de knop [Voeg toe].
    Add
  5. Selecteer uw model in het programma waaruit u wilt afdrukken.

Afdrukken met de CUPS driver:

• Sluit de printer pas met de USB-kabel op de computer aan nadat u de printerdriver hebt geïnstalleerd.
  • Op macOS 11 of hoger ondersteunen slechts enkele modellen de CUPS-driver.

De volgende procedure gebruikt de QL-1100 als voorbeeld. Vervang het door uw model.

1. Download de printerdriver uit het gedeelte [Downloads] Dubbelklik op het gedownloade bestand en volg de aanwijzingen op het scherm.
  2. Wanneer u daartoe opdracht krijgt, sluit u de USB-kabel aan op de USB-poort achter op de printer en op de computer.
  3. Kies het [Apple-menu] - [Systeemvoorkeuren] - [Afdrukken en scannen / Printers en scanners].
    System Preferences
  4. Klik op [+].
    Printers & Scanners

5. Klik op het pictogram [Standaard] en selecteer uw model in de lijst [Naam].
    Add
  6. Zorg ervoor dat het [model+CUPS] is geselecteerd in de lijst [Gebruik] en klik op de knop [Voeg toe].
    Add
  7. Hiermee is de printer toegevoegd. Selecteer uw model in het programma waaruit u wilt afdrukken.
    Printers & Scanners

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773, PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863, PJ-883, PT-P750W, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, VC-500W