QL-820NWB/820NWBc

Hoe verbind ik de printer met mijn computer via een vast netwerk (Ethernet)?  (voor Windows)

• Als u een statisch IP-adres wilt gebruiken om de printer te verbinden met een vast netwerk, installeer dan eerst de printerdrivers en Printer Setting Tool uit het gedeelte  [Downloads] van deze website en geef vervolgens de instellingen voor de vaste netwerkverbinding op.
  • U kunt niet tegelijk een draadloze verbinding en een vaste verbinding gebruiken. Schakel de draadloze verbinding uit voordat u de vaste verbinding gebruikt.
  • Gebruik een rechtstreekse categorie 5 (of hoger) twisted-pair kabel voor 10BASE-T of 100BASE-TX Fast Ethernet-netwerk.
  • Sluit de printer aan op de LAN-poort die niet onderhevig is aan overspanning.

Volg onderstaande procedure:

1. Download de printerdriver en P-touch Editor uit het gedeelte [Downloads] van deze website.
  2. Start het installatieprogramma van de printerdriver.
  3. Selecteer [Bedraad netwerk] [Ethernet] als het venster (Verbindingstype) verschijnt. Klik op [Volgende] en volg de instructies om de installatie te voltooien.

Connection Type

4. Schakel de printer uit voordat u de LAN-kabel aansluit.
  5. Steek de LAN-kabel in de LAN-poort achter op de printer.
  6. Sluit de LAN-kabel aan op een actieve LAN-poort in het netwerk.
  7. Zet de printer aan.
  8. Installeer en start P-touch Editor om labels te maken en af te drukken.

U kunt de communicatie-instellingen van de printer wijzigen in [Communicatie-instellingen] van Printer Setting Tool.

Voor meer informatie, zie De communicatie instellingen gebruiken (voor Windows).

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

QL-1110NWB/1110NWBc, QL-820NWB/820NWBc, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4520DN, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)