QL-810W/810Wc

Waarom vraagt deze app aan mij of ik toegang wil toestaan tot de 'interne opslag van het apparaat', tot de 'camera' of tot 'contacten'?

Als u de volgende functies van de toepassing wilt gebruiken, moet u in uw mobiele apparaat de desbetreffende instelling inschakelen:

• Interne opslag van apparaat: toegang is vereist bij gebruik van de modus 'Eenvoudig label' en 'Sjabloon'.
  • Camera: toegang is vereist bij gebruik van de modus 'Foto', wanneer u een afbeelding wilt toevoegen aan het label.
  • Contacten: toegang is vereist wanneer u contactgegevens wilt toevoegen aan een sjabloon.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-D800W, PT-E550W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-580N, QL-710W, QL-720NW, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc