QL-810W/810Wc

Waarvoor dienen de reinigingsvellen? Wanneer moet ik die gebruiken?

Af en toe kan er stof of vuil van de rol op de printkop komen een slechte afdrukkwaliteit, witte lijnen of vegen tot gevolg. Als dit gebeurt, moet u de rol schoonmaken met de reinigingsvellen.

•  De printer heeft maar één reinigingsvel.
  • Wanneer u onderhoud uitvoert op de rol, gebruik dan het reinigingsvel dat specifiek hiervoor is meegeleverd met de printer. Bij gebruik van andere reinigingsvellen kunt u het oppervlak van de rol beschadigen, met mogelijke storingen tot gevolg.

1. Schakel de printer uit.

2. Pak de klep van het compartiment van de DK-rol aan de voorzijde van de printer goed vast (aan weerszijden) en til de klep omhoog.
    Reinigen_01

3. Verwijder de DK-rol.

Reinigen_02

U moet de DK-rol volledig verwijderen voordat u de rol reinigt. De functie voor het reinigen van de rol werkt niet goed als de DK-rol niet is verwijderd.

4. Verwijder gedeelte (B) van het reinigingsvel niet. Plaats rand (A) van het reinigingsvel in het apparaat.

De bedrukte zijde van het reinigingsvel moet naar boven wijzen.

Reinigen_03

5. Sluit de klep van het compartiment van de DK-rol en zet de printer aan.

6. Houd de doorvoerknop (doorvoerknop) (QL-800/810NW) of de snijknop (snijknop) (QL-820NWB) langer dan één seconde ingedrukt.
    Het reinigingsvel komt naar buiten.
    Vuil en stof op de rol blijft aan de lijmlaag van het reinigingsvel zitten.
    • Als het reinigingsvel niet naar buiten komt, houd dan de doorvoerknop (doorvoerknop) (QL-810W) of de snijknop (snijknop) (QL-820NWB) ingedrukt tot het reinigingsvel alsnog uit het apparaat komt.
    • Gooi het reinigingsvel na gebruik weg.

Verwante modellen

QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc