QL-810W/810Wc

Labels zitten vast in het apparaat of komen er na het afdrukken niet goed uit..

Hoe u een vastgelopen label verwijdert:

1. Zorg ervoor dat de printer uit is en koppel de netadapter los.
  2. Open de klep van de DK-compartiment.
  3. Verwijder de vastgelopen labels.

Raak het snijmechanisme niet. Letsel kan het gevolg zijn.

Hoe u vastgelopen labels kunt voorkomen:

• Als een label ervoor zorgt dat het apparaat vastloopt door lijmresten op de labeluitvoer, maakt u de labeluitvoer schoon met een doek.
    Gebruik een licht bevochtigde doek als het moeilijk is om lijm te verwijderen.

• Zit er stof of vuil op de rol, wat het rollen bemoeilijkt?
    Gebruik een reinigingsvel om de rol te reinigen.
    Zie voor meer informatie. Waarvoor dienen de reinigingsvellen? Wanneer moet ik die gebruiken?'

• Controleer of de labeluitvoersleuf niet is geblokkeerd.

• Controleer of de DK Roll juist geïnstalleerd is. Als dit niet zo is, moet u de DK Roll verwijderen en vervolgens opnieuw installeren.
    Zie voor meer informatie. Hoe plaats/vervang ik de labelrol?.

• Controleer of de klep van het compartiment voor de rol goed dicht is.

• Controleer of het label niet vochtig is.
    Stel de DK-rol niet bloot aan hoge luchtvochtigheid..

• Gebruik het label dat eenmaal is geschild niet door het op het papier te plakken.
    Het kan loslaten en vast komen te zitten in de printer .

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-600, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc