QL-810W/810Wc

Wanneer ik veel labels achter elkaar afdruk, wordt een deel van de labelgegevens tweemaal afgedrukt.

Een deel van de labelgegevens kan tweemaal worden afgedrukt als de printer lange tijd geen gegevens heeft ontvangen (bijvoorbeeld wanneer de rol op is tijdens het afdrukken, de printer aan blijft staan en het lang duurt voordat de rol wordt vervangen).

U kunt dit voorkomen door de eigenschappen van de printerdriver te openen en te controleren of de instelling 'LPR-bytetelling ingeschakeld' is uitgeschakeld. Als deze optie is ingeschakeld, schakel deze dan uit.

Volg de onderstaande stappen.

1. Open het dialoogvenster [Eigenschappen] van de printer en klik op het tabblad [Poorten].

2. Klik op de knop [Poort configureren...].
    eigenschappen van printer

3. Schakel het selectievakje 'LPR-bytetelling ingeschakeld' uit als het is ingeschakeld.
     Standaard-TCP/IP-poortmonitor configureren

Als u het einde van de rol bereikt en er zijn niet-afgedrukte labelgegevens, dan wordt het laatste label van de vervangen rol nog een keer afgedrukt op de nieuwe rol.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-9800PCN, QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-580N, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, RJ-4030, RJ-4040, TD-2120N, TD-2125N, TD-2125NWB, TD-2130N, TD-2135N, TD-2135NWB, TD-4100N, TD-4210D, TD-4410D, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4520DN, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)