QL-810W/810Wc

De kleuren kunnen ongelijkmatig zijn bij het afdrukken van effen rode vlakken.

Voorbeeld

Voer de volgende stappen uit als uw afdrukken eruitzien zoals hierboven getoond:

Voor Windows:

1. Open Printer Setting Tool op uw computer.
  2. Klik op de knop [Apparaatinstellingen].
  3. Klik op het tabblad [Geavanceerd] en selecteer '-6' in de keuzelijst [Afdrukdichtheid (rood)].
  4. Klik op de knop [Toepassen].
  5. Probeer opnieuw af te drukken.

Voor Macintosh:

1. Open Printer Setting Tool op uw computer.
  2. Klik op het tabblad [Advanced] (Geavanceerd) en selecteer '-6' in de keuzelijst [Print Density (Red)] Afdrukdichtheid (rood).
  3. Klik op de knop [Apply Settings to the Printer] (Instellingen op printer toepassen).
  4. Probeer opnieuw af te drukken.

Voorbeeld

Als het afdrukresultaat te licht is, verhoog dan de afdrukdichtheid tot u het gewenste resultaat bereikt.

Voor gebruikers van de QL-820NWB:
U kunt deze instellingen ook opgeven vanaf de computer. Volg de onderstaande stappen:

1. Druk op de knop [Menu] om het menu [Instellingen] weer te geven. Klik op de knop [OK].
  2. Zorg ervoor dat [Afdrukdichth. (2 kleuren)] is geselecteerd en druk op de knop [OK].
  3. Selecteer [Kleur 2 (rood)] en druk vervolgens op de knop [OK].
  4. Druk op de cursorknoppen om '-6' te selecteren en druk vervolgens op de knop [OK].

Verwante modellen

QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc