QL-810W/810Wc

P-touch Editor zegt dat er 'geen printerdriver is geïnstalleerd voor deze toepassing'. (voor Windows 10)

Foutbericht

Als u deze foutmelding krijgt, is uw printer mogelijk verkeerd gedetecteerd door uw computer. Ga als volgt te werk:

1. Klik op het menu Start > (Alle apps) > Windows Systeembeheer > Configuratiescherm > Hardware en geluiden > Apparaten en printers.

2. Controleer of de printer vermeld staat als niet-gespecificeerd apparaat.

Als de printer niet vermeld staat in Apparaten en printers, controleer dan de volgende punten:
     ・De printer moet ingeschakeld zijn.
     ・De printer moet via USB zijn aangesloten op de computer.

3. Klik met de rechtermuisknop op de printer die als niet-gespecificeerd apparaat vermeld staat en klik vervolgens op Apparaat verwijderen.
    Apparaat verwijderen
  4. Zorg ervoor dat de USB-kabel is aangesloten op de computer en de printer.

5. Zet de printer uit en weer aan. De computer moet de printer goed kunnen detecteren.
    Printer

Als de printer niet is gedetecteerd, maakt u de USB-kabel eerst los en sluit u deze vervolgens opnieuw aan.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773, PT-D450, PT-D600, PT-D800W, PT-P700, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, RJ-2030, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3050, RJ-3150, RJ-4030, RJ-4040, VC-500W