QL-810W/810Wc

Ik kan de printerdriver en P-touch Editor 5.x. niet installeren. P-touch Editor Lite is geopend.

Is het Editor Lite-lampje uit?

Als het Editor Lite-lampje brandt en de Editor Lite-stand actief is, kunt u de printerdriver en P-touch Editor niet beide installeren.

<Oplossing>

1. Houd de Editor Lite-knop ingedrukt tot het Editor Lite-lampje uitgaat. Sluit dan pas de USB-kabel aan.
  2. Installeer de printerdriver en P-touch Editor.
  3. Sluit de labeler na afloop van de installatie aan op de computer.

Verwante vragen

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-P700, PT-P750W, QL-1100/1100c, QL-700, QL-800, QL-810W/810Wc