QL-810W/810Wc

Wat betekenen de lampjes?

De printerstatus wordt aangegeven met brandende of knipperende lampjes.  Hier worden de volgende symbolen gebruikt om de betekenis van de verschillende lampjes, kleuren en patronen aan te geven.

groen brandt of oranje brandt of rood brandt of blauw brandt
Lampje brandt in aangegeven kleur
groen knippert of oranje knippert of rood knippert of blauw knippert
Lampje knippert in aangegeven kleur
Uit
Lampje is uit

Statuslampje

Editor Lite-lampje

Wi-Fi-lampje

Toestand

Oplossing

groen brandt
Afhankelijk van of de Editor Lite-stand aan of uit is*1 Afhankelijk van de status van de draadloze verbinding*2 Ingeschakeld

Doorvoermodus
Afdrukmodus
Snijmodus
Reinigingsmodus
De geleiderol draait

blauw knippert

(Eenmaal per 0,5 seconde)

WPS-instelmodus
Uit
Uit
Bezig met initialiseren
Bezig met voorbereiden van reset
groen knippert
Afhankelijk van of de Editor Lite-stand aan of uit is*1 Afhankelijk van de status van de draadloze verbinding*2 Afdrukvoorbereidingsmodus

Gegevens ontvangen
Gegevens overbrengen
Bezig met zoeken naar printer via AirPrint vanaf een mobiel apparaat
Bezig met annuleren van afdruktaak
Bezig met overschrijven van gegevens (vanuit Printer Setting Tool)
oranje brandt
Afhankelijk van of de Editor Lite-stand aan of uit is*1 Afhankelijk van de status van de draadloze verbinding*2 De klep van het compartiment voor de DK-rol is open.

Uit
Uit
Systeem uitgeschakeld

oranje knippert

(Eenmaal per 0,5 seconde)

Afhankelijk van of de Editor Lite-stand aan of uit is*1 Afhankelijk van de status van de draadloze verbinding*2 Afkoelstand Wacht circa 10 minuten en probeer opnieuw af te drukken.

oranje knippert

(0,3 seconde × 4 keer, blijft daarna branden)

groen knippert

(0,3 seconde × 4 keer, blijft daarna branden)

blauw knippert

(0,3 seconde × 4 keer, blijft daarna branden)

Bezig met overschrijven van gegevens (vanuit printer) Bezig met bijwerken van gegevens in de printer.

rood brandt

Uit
Uit
Opstartmodus Schakel de printer uit en weer in. Als de fout zich nog steeds voordoet, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brother.

rood knippert

(Eenmaal per 1 seconde)

Afhankelijk van of de Editor Lite-stand aan of uit is*1 Afhankelijk van de status van de draadloze verbinding*2 Fout: media op

Vervang de DK-rol door een nieuwe. Als er nog voldoende tape aanwezig is, installeer de DK-rol dan op de juiste manier.
Klik hier om weer te geven hoe u de labelrol installeert/vervangt

Doorvoerfout Steek het uiteinde van de DK-rol op de juiste manier naar binnen.
Fout: geen media Laad de DK-rol.
Klik hier om weer te geven hoe u de labelrol installeert/vervangt
Fout: onjuiste media Laad de juiste DK-rol.
Klik hier om weer te geven hoe u de labelrol installeert/vervangt
Fout: klep open Sluit de klep van de DK-rolruimte op de juiste manier.
Communicatiefout ・Overdracht van gegevens mislukt. Er wordt een sjabloon verzonden als .blf-bestand, maar de modelnaam in het bestand is anders.
→ Controleer de gegevens en de verbinding tussen de printer en de computer.
Klik hier om weer te geven hoe u via Wi-Fi een verbinding tot stand brengt tussen de printer en de computer.

・De draadloze LAN-verbinding is onderbroken. Zet de printer uit en weer aan.
Klik hier om weer te geven hoe u via Wi-Fi een verbinding tot stand brengt tussen de printer en de computer.

・Voor Windows
Als deze fout optreedt bij het afdrukken in twee kleuren, klik dan op de knop [Afdrukken] in P-touch Editor en verander [Uitvoer] in [Standaard] in het dialoogvenster [Afdrukken] dat wordt weergegeven.
Als [Hoge resolutie] is geselecteerd, is afdrukken in twee kleuren niet mogelijk.
Fout met BLF-bestand Controleer of het model BLF-bestanden ondersteunt en zet de gegevens vervolgens opnieuw over.
Fout bij zoeken in database ・Er is geen database met het opgegeven nummer. Geef het juiste nummer op.
・Het zoeken naar een sjabloon met een gekoppelde database is mislukt.
→ Zoek opnieuw.
Fout: geen sjabloon ・Er is geen sjabloon met het opgegeven nummer. Geef het juiste nummer op.
・U wilt een sjabloon afdrukken maar de opgegeven sjabloon bestaat niet.
→ Selecteer de juiste sjabloon en druk opnieuw af.
Fout bij zoeken naar toegangspunt

・Het toegangspunt is niet gevonden.
→ Probeer opnieuw verbinding te maken.
・Er kon geen toegangspunt voor de verbinding worden bepaald.
→ Controleer de WPS-omstandigheden (afstand tussen toegangspunt en printer, aanwezigheid van obstakels enzovoort) voor het toegangspunt en configureer de WPS-instellingen vervolgens opnieuw.

Fout bij verbinding met toegangspunt Als u twee of meer toegangspunten gebruikt, gebruik dan nog maar één van die toegangspunten en breng de verbinding met de printer opnieuw tot stand.
Fout bij instellen van toegangspunt Stel de versleutelingsmethode van het toegangspunt in op een andere methode dan WEP en configureer de instellingen voor het draadloze netwerk met WPS.
Raadpleeg de aanwijzingen die u bij uw toegangspunt hebt gekregen als u wilt weten hoe u de versleutelingsmethode van het toegangspunt instelt.
Beveiligingsfout Configureer de draadloze instellingen opnieuw met WPS.
Fout: opladen vereist Sluit de netadapter aan op de printer.

rood knippert

(0,9 seconde uit + 0,3 seconde knipperen)

Afhankelijk van of de Editor Lite-stand aan of uit is*1 Afhankelijk van de status van de draadloze verbinding*2 Fout met mes Open de klep van de DK-rolruimte niet wanneer het mes actief is.
Druk op een willekeurige knop om de fout te wissen.

rood knippert

(Eenmaal per 0,3 seconde)

Uit
Uit
Systeemfout Schakel de printer uit en weer in. Als de fout zich nog steeds voordoet, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brother.

*1: groen brandt (Editor Lite-stand is aan) of Uit (Editor Lite-stand is uit)

*2: blauw brandt (draadloze verbinding tot stand gebracht), blauw knippert (draadloze verbinding niet tot stand gebracht of dat proces is nog bezig) of Uit
(draadloze functie uit)

Lampjes en status met betrekking tot de batterij

・Batterij geïnstalleerd en netadapter aangesloten

Batterijlampje

Toestand

oranje brandt

Bezig met opladen

Uit

Opladen voltooid

・Batterij geïnstalleerd

Batterijlampje
Toestand
oranje knippert
0,5 seconde aan + 3,5 seconden uit Batterij nog half vol
0,5 seconde knipperen × 2 keer + 2,5 seconden uit Batterij bijna leeg
0,5 seconde knipperen Opladen vereist

Verwante modellen

QL-810W/810Wc