QL-810W/810Wc

Hoe start ik [P-touch Editor Lite] wanneer de P-touch verbonden is met mijn Microsoft Windows-computer?

Volg deze stappen, afhankelijk van uw versie van Windows.

Als u Windows Vista of XP gebruikt, controleer of de AutoPlay-functionaliteit is bijgewerkt.

1. Wanneer de P-touch is verbonden met uw computer, wordt het volgende venster geopend.
    Dubbelklik op "PTLITExx.EXE (xx=Versie)", en de P-touch Editor Lite zal starten.
     w8

1. Wanneer de P-touch wordt aangesloten op de computer, wordt het volgende dialoogvenster weergegeven.

Klik op [Map openen en bestanden weergeven]

w7_stap1

2. Het volgende venster wordt weergeven.

Dubbelklik op PTLITExx.EXE (xx = versie) en P-touch Editor Lite wordt gestart.

w7_stap2

1. Wanneer de P-touch wordt aangesloten op de computer, wordt het volgende venster weergegeven.

Dubbelklik op PTLITExx.EXE (xx = versie) en P-touch Editor Lite wordt gestart.

wvx_update

1. Wanneer de P-touch wordt aangesloten op de computer, wordt het AutoPlay-dialoogvenster weergegeven.

Selecteer P-touch Editor Lite en klik op OK
wvx

1. Dubbelklik op het pictogram Deze computer en open Verwisselbare schijf.

Start vervolgens P-touch Editor Lite door te dubbelklikken op PTLITExx.EXE (xx = versie).

w2000

Wanneer u de P-touch voor de eerste keer aansluit op de computer, duurt het langer dan normaal. Als de software niet automatisch wordt gestart wanneer u het apparaat aansluit, kunt u de software starten vanuit Deze computer.

Start P-touch Editor Lite door te dubbelklikken op PTLITExx.EXE (xx = versie).

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-1230PC, PT-2430PC, PT-P700, QL-1100/1100c, QL-700, QL-800, QL-810W/810Wc