QL-810W

Where can I download Brother iPrint&Label? (iPrint&Label)

For iOS/iPadOS Devices:
The latest Brother iPrint&Label version is available on App Store for free. Click here to go to App Store.

For Android™ Devices:
The latest Brother iPrint&Label version is available on Google Play™ for free. Click here to go to Google Play™.

* For QL-800/1100, only Android™ devices are compatible with iPrint&Label by USB connection.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-D800W, PT-E550W, PT-P300BT, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900W, PT-P950NW, QL-1100, QL-1110NWB, QL-580N, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W, QL-820NWB