QL-810W/810Wc

Hoe kan ik contactgegevens uit Microsoft Outlook importeren in P-touch Address Book?

Volg de onderstaande stappen:
  1. Klik op [Bestand] - [Importeren] - [Outlook-contacten...].

2. Het dialoogvenster "Te importeren velden" wordt weergegeven. Klik op de knop OK. Als u de manier wilt wijzigen waarop de velden vanuit Outlook worden toegewezen aan Address Book, klikt u op  en selecteert u het veld dat u wilt toewijzen.

3. Mogelijk wordt de volgende waarschuwing weergegeven wanneer u op de knop OK klikt. Schakel het selectievakje in en klik op Ja.

4. De gegevens worden vanuit Outlook-contacten geïmporteerd in Address Book. Klik op het selectievakje naast de record die u wilt afdrukken. U kunt ook de lay-out wijzigen via de "weergave geselecteerde lay-outstijl".

5. Klik op  om alle geselecteerde records af te drukken.

De kolom CSV-/Outlook-velden in het dialoogvenster "Te importeren velden" is gebaseerd op het momenteel geselecteerde adresboek. Ga voor meer informatie naar [P-touch Address Book Help] - [Functie-uitleg] - [Importeren] - [Contactgegevens uit Microsoft Outlook importeren].

Als u klikt op [Bestand] - [Afdrukken...] in plaats van , wordt het dialoogvenster Afdrukken weergegeven en kunt u de afdrukoptie kiezen.  Zie de onderstaande tabel:

Afdrukbereik

Gegevens van afdrukonderwerp

Alle records

Hiermee worden alle records afgedrukt.

Huidige record

Hiermee worden de gegevens afgedrukt van de momenteel weergegeven contactpersoon.

Gemarkeerde record(s)

Hiermee worden de gegevens afgedrukt van de contactpersonen waarvan het selectievakje in het recordvenster is geselecteerd.

Recordbereik

Hiermee wordt het recordbereik afgedrukt dat wordt aangegeven door "Van" en "Tot".

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-600, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc