QL-810W/810Wc

Een adreslabel maken met de functie voor invoegtoepassingen met Microsoft Outlook (P-touch Editor 5.x voor Windows)

Hieronder wordt de werkwijze beschreven voor het maken van een adreslabel met gegevens uit Microsoft Outlook met behulp van de lay-outstijlfunctie.

1. Kopieer de tekst uit Microsoft Outlook.

1. Start Outlook en open vervolgens het item met de gegevens die u wilt importeren.
    2. Selecteer de tekst die u wilt importeren. Selecteer voor een contact de contactpersoon die u wilt importeren.
    3. Klik op de knop Afbeelding 'Brother P-touch' op het tabblad [Invoegtoepassing] op het lint.

1. De indeling voor het importeren van gegevens opgeven

Afbeelding

Klik in het dialoogvenster Brother P-touch Importinstellingen op het item in het vak 'Velden' en druk op de knop Toevoegen. Het geselecteerde item wordt als een tag toegevoegd in het vak 'Labellay-out'. Hier kunt u de lay-out ontwerpen door spaties, Enter-tekens en tekst in te voeren. Als het labelvoorbeeld naar wens is, klikt u op de knop 'Bewerken/Afdrukken'.

• Als u de instellingen die u in 'Labellay-out' hebt opgegeven wilt opslaan, schakelt u het selectievakje 'Deze importindeling opslaan' in.
  • Als het selectievakje 'Regels zonder gegevens opvullen' is ingeschakeld, worden regels die geen gegevens bevatten, automatisch verwijderd.
  • Als u gegevens wilt importeren in het veld 'Code' van de labellijst, gebruikt u het veld 'Te importeren tekst in het veld Code van de labellijst' om de informatie op te geven die u wilt opnemen.
  • Als u de inhoud van het vak 'Labellay-out' wilt verwijderen, klikt u op de knop 'Alles wissen'.

1. Een lay-outstijl toepassen

Afbeelding

De gegevens worden geïmporteerd in het bewerkingsscherm. Klik op de knop Afbeelding 'Lay-outstijl toepassen' om de lay-outstijl te wijzigen.

Het venster 'Lay-outstijl toepassen' wordt weergegeven. Selecteer de lay-out 'Standaardadreslabel' en klik op 'OK'.

Afbeelding

Nadat u de functie voor invoegtoepassingen vanuit Microsoft Office hebt uitgevoerd, wordt in principe de standaardlay-outstijl of de laatstgebruikte lay-outstijl voor de op dat moment geplaatste mediagrootte toegepast op de gemarkeerde gegevens.

1. De gegevens aanpassen

U kunt de tekst aanpassen met behulp van de teksteigenschappen.

Afbeelding

1. Het label afdrukken

Klik op Afbeelding om het label af te drukken.

Voltooid label
    Afbeelding

Als de invoegtoepassing is ingesteld om de tekst te registreren in de labellijst, worden de geïmporteerde gegevens uit Microsoft Outlook als volgt geregistreerd in de labellijst.

Berichtinhoud:

Labelgegevens

Kolom

Aanmaakdatum Veld 'Datum'
Eerste regel gegevens Veld 'Titel'
Alle geïmporteerde gegevens Veld 'Hoofdtekst'

Contactpersonen:

Labelgegevens

Kolom

Aanmaakdatum Veld 'Datum'
'Volledige naam' uit de gegevens Veld 'Titel'
Alle gemarkeerde gegevens Veld 'Hoofdtekst'
Tekst die wordt geïmporteerd in het veld 'Code' Veld 'Code'

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D600, PT-D800W, PT-P700, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-600, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, RJ-2030, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3050, RJ-3150, RJ-3230B, RJ-3250WB, RJ-4030, RJ-4040, RJ-4230B, RJ-4250WB, TD-2020/2020A, TD-2120N, TD-2125N, TD-2125NWB, TD-2130N, TD-2135N, TD-2135NWB, TD-4000, TD-4100N, TD-4210D, TD-4410D, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4420TN, TD-4520DN, TD-4520TN, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC), TD-4650TNWB, TD-4650TNWBR, TD-4750TNWB, TD-4750TNWBR, TJ-4005DN, TJ-4020TN, TJ-4021TN, TJ-4021TNR, TJ-4120TN, TJ-4121TN, TJ-4121TNR, TJ-4420TN, TJ-4422TN, TJ-4520TN, TJ-4522TN, TP-M5000N