QL-810W/810Wc

Hoe kan ik een bannerlabel maken met DK-22205 of soortgelijke labelrol? (P-touch Editor 5.x voor Windows)

Maak een banner met doorlopende witte papiertape van 62 mm (DK-22205).

1. De DK-rol plaatsen

Afbeelding

Plaats de doorlopende witte papiertape van 62 mm in de QL-printer.

1. De tape-instellingen selecteren

Start P-touch Editor en maak een nieuwe labellay-out. Klik op Afbeelding om de papiereigenschappenbalk weer te geven. Controleer of 62 mm (2-3/7 inch) is geselecteerd. U kunt hier ook de lengte, marges en afdrukstand instellen.

<De modus Express wordt als voorbeeld gebruikt>
    Afbeelding

1. Clipart toevoegen aan de banner
    Klik op [Invoegen] - [Afbeelding] - [Clipart,,,].

Afbeelding

Het dialoogvenster Clipart wordt weergegeven. Selecteer een clipartillustratie en klik op de knop OK.

Afbeelding

1. De tekst invoeren

Klik in de opdrachtbalk op Afbeelding om een tekstvak te maken en voer vervolgens de tekst in.

Afbeelding

1. Druk het label af

Klik op Afbeelding om het label af te drukken.

Voltooid label
    Afbeelding

Trek het afgedrukte label los van het vel en bevestig het label.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-600, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc