QL-810W/810Wc

Draadloze configuratie: verbind uw printer met uw mobiele apparaat.

Verbinding maken via een draadloze router of draadloos toegangspunt

Als uw mobiele apparaat al verbinding heeft met een draadloos netwerk, dan kunt u uw printer gemakkelijk verbinden met uw mobiele apparaat door de printer toe te voegen aan dat netwerk.

Hier wordt uitgelegd hoe u verbinding maakt op basis van de infrastructuurmodus met gebruikmaking van uw draadloze router of toegangspunt.

Voordat u de instellingen configureert:

Vereisten controleren

Uw printer, mobiele apparaat, draadloze router of draadloos toegangspunt, computer en een USB-kabel

Uw printer instellen met een computer

Selecteer het besturingssysteem van uw computer.

Windows®
Mac

Installatievideo's voor Windows-gebruikers

De volgende video's laten de installatieprocedure zien voor Windows-gebruikers.
Klik op de video voor het besturingssysteem van uw mobiele apparaat.

Voor Apple-apparaten

*Het filmpje wordt gestreamd via YouTube.
De knoppen gebruiken:

Afspelen

Video starten

Overslaan

Video overslaan

Stop

Video stoppen

Opnieuw afspelen

Video opnieuw starten

Voor Android™ -apparaten

*Het filmpje wordt gestreamd via YouTube.
De knoppen gebruiken:

Afspelen

Video starten

Overslaan

Video overslaan

Stop

Video stoppen

Opnieuw afspelen

Video opnieuw starten

Voor een beschrijving en afbeeldingen van de instelprocedure raadpleegt u, 'Hoe verbind ik de printer met mijn mobiele apparaat via de infratructuur modus of de Wireless Direct modus?'

Installatievideo's voor Mac-gebruikers

De volgende video's laten de instelprocedure zien voor Mac-gebruikers.
Klik op de video voor het besturingssysteem van uw mobiele apparaat.

Voor Apple-apparaten

*Het filmpje wordt gestreamd via YouTube.
De knoppen gebruiken:

Afspelen

Video starten

Overslaan

Video overslaan

Stop

Video stoppen

Opnieuw afspelen

Video opnieuw starten

Voor Android™-apparaten

*Het filmpje wordt gestreamd via YouTube.
De knoppen gebruiken:

Afspelen

Video starten

Overslaan

Video overslaan

Stop

Video stoppen

Opnieuw afspelen

Video opnieuw starten

Voor een beschrijving en afbeeldingen van de instelprocedure raadpleegt u 'Hoe verbind ik de printer met mijn mobiele apparaat via de infratructuur modus of de Wireless Direct modus?'

U kunt ook Wireless Direct gebruiken als verbindingsmethode.

Gebruik deze methode als u geen draadloze router of draadloos toegangspunt gebruikt of als u niet weet of een draadloze router of draadloos toegangspunt beschikbaar is.

Zie voor meer informatie, 'Hoe verbind ik de printer met mijn mobiele apparaat via infrastructuur modus of de Wireless Direct modus?'

Verwante modellen

QL-810W/810Wc