QL-810W/810Wc

De software installeren

Als u uitgebreidere labels wilt maken of alle verschillende functies van de printer wilt gebruiken, moeten de printerdriver en P-touch Editor op uw computer worden geïnstalleerd.

Voor Windows:

1. Download het Software / Documentatie installatieprogramma uit het gedeelte [Downloads] van deze website.
  2. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

Voor Mac:

1. Download het Volledig softwarepakket uit het gedeelte [Downloads] van deze website.
    • Download indien nodig elk type software afzonderlijk dat niet is inbegrepen in het volledige softwarepakket.
    • Afhankelijk van uw model kunt u labels afdrukken met P-touch Editor zonder een printerstuurprogramma te installeren.
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand.

3. Klik op "Start Here OSX".
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773, PT-D800W, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-1100/1100c, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc