QL-810W/810Wc

Printer Setting Tool staat in het Japans. Wat moet ik doen? (Voor Mac-gebruikers)

Printer Setting Tool

Printer Setting Tool ondersteunt alleen de talen Engels en Japans.
De taal die u ziet (Engels of Japans) hangt af van de taalinstellingen van uw Mac.

Ga als volgt te werk om Engels te selecteren:

1. Start [Systeemvoorkeuren].
  2. Selecteer [Taal en regio].
  3. Zet Engels hoger dan Japans in de lijst [Voorkeurstalen].

De onderstaande afbeelding is het scherm [Taal en regio].

Taal en regio

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773, PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863, PJ-883, PT-D800W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-600, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc