QL-810W/810Wc

Werken met Printer Setting Tool voor Windows

Met Printer Setting Tool kunt u de communicatie-instellingen, apparaatinstellingen en P-touch Template-instellingen opgeven vanaf een computer.

Voordat u Printer Setting Tool gebruikt:

• Zorg ervoor dat de netspanningsadapter is aangesloten op de printer en in het stopcontact zit of dat een volledig opgeladen batterij is geplaatst.
  • Controleer of de printerdriver correct is geïnstalleerd en of u kunt afdrukken.
  • Sluit de printer met een USB-kabel aan op een computer.

1. Sluit de te configureren printer aan op de computer.

2. Start Printer Setting Tool.

Voor Windows 11 / Windows 10 / Windows Server 2019 / Windows Server 2016
    Klik [Start] -  [Alle apps]  - [Brother] - [Printer Setting Tool].

Voor Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2
    Klik in het scherm [Apps] op [Printer Setting Tool].

Voor Windows 7/Windows Vista/Windows Server 2008/Windows Server 2008 R2
    Klik in het menu Start op [Alle programma's] - [Brother] - [Label & Mobile Printer] - [Printer Setting Tool].

Het hoofdvenster wordt weergegeven.

Hoofdvenster

1. Printer
      Een lijst met verbonden printers.

2. Communicatie-instellingen
      Hiermee configureert u de communicatie-instellingen voor een vast LAN (alleen QL-820NWB), draadloos LAN en Bluetooth (alleen QL-820NWB).

3. Instellingen apparaat
      Hiermee geeft u de apparaatinstellingen voor de printer op, zoals instellingen voor het in- en uitschakelen en de printerinstellingen.

4. Instellingen P-touch Template
      Hiermee geeft u instellingen voor P-touch Template op.
      Voor meer informatie over P-touch Template downloadt u de P-touch Template Manual/Command Reference (alleen in het Engels) via de pagina [Handleidingen].

5. Exit (Sluiten)
      Hiermee sluit u het venster.
  3. Controleer of de printer die u wilt configureren wordt weergegeven naast [Printer].
    Als een andere printer wordt weergegeven, selecteert u de gewenste printer in de keuzelijst.

Als er slechts één printer aangesloten is, hoeft u geen printer te selecteren omdat alleen die printer beschikbaar is.

4. Selecteer de instelling die u wilt wijzigen en geef vervolgens de instellingen op in het dialoogvenster (of wijzig de bestaande instellingen).
    Meer informatie over het gebruik van de dialoogvensters met instellingen vindt u in 'Communicatie-instellingen gebruiken (alleen QL-810W/820NWB)', 'Apparaatinstellingen gebruiken' of 'Instellingen P-touch Template'.

5. Klik op [Toepassen] - [Sluiten] in het dialoogvenster met instellingen om de instellingen toe te passen op de printer.

6. Klik op [Sluiten] in het hoofdvenster om het opgeven van instellingen te voltooien.

Verwante modellen

QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc