QL-810W/810Wc

Hoe kan ik een draadloze verbinding met mijn printer tot stand brengen?

U kunt een draadloze verbinding met uw printer tot stand brengen op de volgende manieren.

Er is een WLAN-toegangspunt/-router aanwezig: infrastructuurmodus

1. Draadloze configuratie via tijdelijk gebruik van een USB-kabel (aanbevolen)
    Zie voor de verbindingsmethode 'Een draadloze netwerkverbinding tot stand brengen via tijdelijk gebruik van een USB-kabel' in 'Via Wi-Fi afdrukken vanaf een computer'.
  2. Configuratie met één druk op een knop via WPS (Wi-Fi Protected Setup™)
    Zie voor de verbindingsmethode '1. Een draadloze netwerkverbinding tot stand brengen via WPS (Wi-Fi Protected Setup™)' in 'Via Wi-Fi afdrukken vanaf een computer'.

Controleer op voorhand de SSID en het wachtwoord van het WLAN-toegangspunt of de WLAN-router wanneer u een draadloze verbinding tot stand wilt brengen via een WLAN-toegangspunt/-router.

Er is geen WLAN-toegangspunt/-router aanwezig

1. Een draadloze netwerkverbinding tot stand brengen via Wireless Direct

Vanaf mobiele apparaten

Klik hier voor de verbindingsmethode.

Wanneer u verbinding maakt via Wireless Direct is het niet mogelijk om de printer te verbinden met meerdere mobiele apparaten tegelijk.

2. Een draadloze netwerkverbinding tot stand brengen via de ad-hocmodus
    Zie voor de verbindingsmethode '3. Een draadloze netwerkverbinding tot stand brengen via de ad-hocmodus' in 'Via Wi-Fi afdrukken vanaf een computer'.

• Niet alle computers, mobiele apparaten en besturingssystemen ondersteunen mogelijk de ad-hocmodus.
  • Wanneer u een draadloze verbinding tot stand brengt via een WLAN-toegangspunt/-router, kan Wireless Direct wel worden gebruikt, maar niet tegelijk met de ad-hocmodus.

Neem contact op met de systeembeheerder als u wilt weten of er bij u een WLAN-toegangspunt/-router aanwezig is of als u wilt weten wat de SSID en het wachtwoord zijn.
Als u niet kunt achterhalen of er een WLAN-toegangspunt/-router aanwezig is, gebruik dan de volgende koppelingen om de verbindingsmethoden te bekijken voor het apparaat dat u wilt gebruiken.
> Via Wi-Fi afdrukken vanaf een computer
> Kan ik de printer verbinden met mijn mobiele apparaat?

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3050, RJ-3150