QL-810W/810Wc

Hoe zet ik labelsjablonen via een netwerk over naar de printer? (BRAdmin Professional)

Voor de overdracht van sjablonen naar de printer via het netwerk hebt u BRAdmin Professional nodig.
Download en installeer deze software.

De printernamen en afbeeldingen in de volgende schermen kunnen voor uw printer anders zijn.

1. Maak met P-touch Editor de sjabloon die u wilt overdragen en kies [File] - [Transfer Template...] menu naar register. Transfer Manager wordt gestart.

2. Klik in Transfer Manager op button of kies [File] - [Save Transfer File] om de geregistreerde sjabloon op te slaan als blf bestand.

3. Start BRAdmin Professional.
    Kies de printer in de lijst en klik op het menu [Besturing]. Selecteer [Firmware laden].
    bradminpro1

4. Kies [TFTP PUT] en klik op de knop [OK].
    bradminpro2

5. Voer het wachtwoord in en kies het BLF-bestand dat u in stap 2 hebt opgeslagen en klik op [OK].

bradminpro3

Het standaard gebruikers-ID en aanmeldingswachtwoord voor het beheren van printerinstellingen is een van de volgende combinaties:

Combinatie ID Wachtwoord
1 - -
2 admin access
3 - initpass
4 - Het wachtwoord wordt voorafgegaan door "Pwd" en bevindt zich aan de onderkant van de printer of in de batterij- of tape ruimte.

Voor meer informatie, zie  [BELANGRIJK - Kennisgeving over netwerkbeveiliging: Standaardwachtwoord wijzigen] op de pagina [Handleidingen].

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-9800PCN, PT-D800W, PT-E550W, QL-1060N, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-580N, QL-720NW, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3050, RJ-3150, RJ-4040, RJ-4250WB, TD-2120N, TD-2130N, TD-4100N, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4520DN, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC), TP-M5000N