QL-810W

Ik wil een label met een streepjescode afdrukken.(P-touch Editor Lite)

Streepjescodes worden niet ondersteund in P-touch Editor Lite.

Installeer P-touch Editor 5.2 en raadpleeg de volgende vraag:

'Hoe maak ik een label met een streepjescode? (P-touch Editor 5.1/5.2 voor Windows)'

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-1230PC, PT-2430PC, PT-P700, PT-P750W, QL-1100, QL-700, QL-810W, QL-820NWB