QL-810W/810Wc

Sommige lay-outstijlen hebben een pictogram van een boom. Waarvoor dient dit?

Het pictogram met de boom staat voor een logo dat of afbeelding die u wilt opslaan in uw gebruikersgegevens. Dit logo of deze afbeelding kan dan later automatisch op een label worden afgedrukt.

Afbeelding

1. Klik op [Bestand] - [Gebruikersinformatie] om het gelijknamige dialoogvenster te openen.

2. Klik op de knop Wijzigen... en ga naar de map met het gewenste afbeeldingsbestand.
    Dubbelklik op dat bestand.

3. Klik op de knop OK. Het logo of de afbeelding wordt in het pictogram met de boom geplaatst.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-600, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc