QL-650TD

Hoe kan ik het uiteinde van het laatste label afsnijden bij het afdrukken van meerdere labels? (P-touch Editor 5.0 voor Mac)

U kunt selecteren of u de labels een voor een afsnijdt, of alleen bij het uiteinde van het laatste label dat wordt afgedrukt.

Afsnijden bij het uiteinde van het laatste label dat wordt afgedrukt:

1. Klik op Image om het dialoogvenster Afdrukken te openen.

<de gebruikte afbeelding is van Mac OS X 10.7>

2. Selecteer "afsnijopties" in de keuzelijst.

3. Schakel het selectievakje "Alles afsnijden" uit.

De volgende keer dat u P-touch Editor start, wordt deze instelling weer gewijzigd in de standaardinstelling. Als u deze instelling altijd wilt gebruiken, kunt u deze opslaan als voorkeursinstelling.
Raadpleeg Hoe kan ik labels met een hogere kwaliteit afdrukken? (P-touch Editor 5.0 voor Mac)

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW