QL-580N

Hoe kan ik de software vanaf de cd-rom installeren op mijn computer? (voor Windows)

U kunt de nieuwste versie van de software downloaden en installeren via het gedeelte [Downloads] van deze website.

Volg de onderstaande stappen om de software vanaf de cd-rom te installeren:

(Het volgende voorbeeld is voor Windows Vista.)

1. Plaats de cd-rom in de cd-romlezer. Het bestand 'Setup.exe' wordt automatisch gestart.
    Als dit bestand niet wordt gestart, moet u de bestanden op de cd-rom openen en op 'Setup.exe' dubbelklikken.
    Klik op 'Standaardinstallatie'.

afbeelding
  2. Lees de licentieovereenkomst en klik op [Ja] als u akkoord gaat met de voorwaarden.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm.

4. Schakel het selectievakje voor installatie van de invoegtoepassing in en klik op [Volgende].
    afbeelding
  5. Klik op [OK].

6. Kies vervolgens uw verbindingsmethode en klik op [Volgende].

Voor gebruikers van een USB-kabel (ga naar 7)

Voor gebruikers van een netwerkkabel (ga naar 11)

Voor gebruikers van een gedeelde netwerkprinter (ga naar 16)

<Voor gebruikers van een USB-kabel>

1. Selecteer het keuzerondje Lokale printer met USB-kabel en klik op [Volgende].

afbeelding

2. Volg de aanwijzingen op het scherm.
    Zet het apparaat aan wanneer dit scherm wordt weergegeven.
    Sluit de USB-kabel eerst op de computer en vervolgens op het apparaat aan.

afbeelding
  3. Klik op [Volgende]. Kies Ja of Nee voor registratie online.

4. Klik op [Voltooien] en start de software.

<Voor gebruikers van een netwerkkabel>

1. Selecteer het keuzerondje Brother peer-to-peer netwerkprinter en klik vervolgens op [Volgende]. Controleer of het apparaat met een netwerkkabel op het netwerk is aangesloten.

afbeelding

2. Selecteer het keuzerondje Zoek het netwerk op apparaten en kies uit de lijst van gevonden apparaten (Aanbevolen). U kunt ook het IP-adres of de knooppuntnaam van het apparaat invoeren. Klik op [Volgende]. U kunt het IP-adres en de knooppuntnaam van de printer opvragen door de pagina met printerinstellingen af te drukken.

3. Kies uw printer.

4. Klik op [Volgende]. Kies Ja of Nee voor registratie online.

5. Klik op [Voltooien] en start de software.

<Voor gebruikers van een gedeelde netwerkprinter>

1. Selecteer het keuzerondje Op netwerk gedeelde printer en klik op [Volgende].

afbeelding

2. Klik op [Volgende]. Kies Ja of Nee voor registratie online.

3. Klik op [Voltooien] en start de software.

Verwante modellen

QL-580N