QL-570

Hoe maak ik een label met behulp van een sjabloon? (P-touch Editor 5.0 voor Windows)

Volg de onderstaande stappen:

1. Als u de modus Express gebruikt, klik dan op Afbeelding op de opdrachtbalk.

Als u de modus Professional gebruikt, klik dan op [Bestand] - [Nieuw...] op de menubalk.

2. Het venster [Nieuw/Openen] wordt weergegeven.
    -> Selecteer de printer bij [Printer selecteren].
    -> Selecteer de tapebreedte bij [Media grootte].
    -> Klik op het tabblad [Op gebruik selecteren].
    -> Selecteer een categorie en klik op [Volgende >].

Afbeelding

3. Selecteer de sjabloon die u wilt gebruiken en klik op [Voltooien].

Afbeelding

4. De sjabloon wordt in het bewerkingsscherm geplaatst. Wijzig de tekst en pas het lettertype, de grootte, uitlijning enzovoort aan, indien nodig.

Expres modus:
    Afbeelding

Professional modus:
    Afbeelding

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-1230PC, PT-18R, PT-1950, PT-2100, PT-2430PC, PT-2700, PT-2730, PT-3600, PT-7600, PT-9500PC, PT-9600, PT-9700PC, PT-9800PCN, QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW, RJ-4030, RJ-4040, TD-2020/2020A, TD-2120N, TD-2130N, TD-4000, TD-4100N