HL-S7000DN

Afdrukken met Raspbian (Linux)

Afdrukken

Afdrukken met een terminal

Open een terminalvenster.

Gebruik de volgende opdracht:
lpr -P BrGenPrintML2 print_file_name

Om de afdrukinstellingen te wijzigen, gebruik de "-o" switch:
lpr -P BrGenPrintML2 -o PageSize=A5 -o Resolution=300dpi print_file_name

U kunt de details voor Parameter opvragen met de volgende opdracht.

Opdracht: brprintconf_{Modelnaam zonder "-"}

Bijv. MFC-J430W : brprintconf_mfcj430w

Afdrukken vanuit een applicatie

Open het bestand dat u wilt afdrukken.
Ga in de toepassing die u gebruikt naar het dialoogvenster Afdrukken.
Selecteer "BrGenPrintML2" als de printernaam in het afdrukdialoogvenster..

Als de afdruktaken niet succesvol worden afgedrukt, controleert u of u het IP-adres of de knooppuntnaam van de printer correct hebt geconfigureerd met de opdracht lpadmin.

Ondersteunde bestandsindelingen

We raden aan de opdracht lpr alleen te gebruiken bij het afdrukken van de volgende indelingen: PDF, PS, TXT en JPG. Als u andere bestandsindelingen wilt afdrukken, drukt u rechtstreeks af vanuit de toepassing die dat bestandsformaat ondersteunt.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L2500D, DCP-L2520DW, DCP-L2540DN, DCP-L2560DW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, HL-L2300D, HL-L2340DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), HL-S7000DN, MFC-L2700DW, MFC-L2720DW, MFC-L2740DW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)