HL-L9200CDWT

"De tonerbespaarstand uit- of aanzetten."

U kunt de Tonerbespaarstand via het bedieningspaneel of de printerdriver als volgt veranderen.
De standaardinstelling is Uit.

We raden u aan de tonerbespaarstand niet te gebruiken voor het afdrukken van foto's of afbeeldingen in grijstinten.

Situatie 1: Op het bedieningspaneel

1. Druk op  Settings (Instell.).
  2. Druk op Alle instell.. (Deze stap kan voor sommige modellen overgeslagen worden).
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven.
  4. Druk op Standaardinst..
  5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Ecologie weer te geven.
  6. Druk op Ecologie.
  7. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Toner bespaarstand weer te geven.
  8. Druk op Tonerbespaarstand.
  9. Druk op Aan (of Uit).
  10. Druk op HomeBeginscherm.

Situatie 2: Met de printerdriver

Voor Windows-gebruikers:

voor Macintosh-gebruikers

Voor Windows-gebruikers:

Opmerking: De precieze aanwijzingen en vensters kunnen per besturingssysteem variëren.

[Printer driver]

1. Open Voorkeursinstellingen ... (Open Voorkeursinstellingen voor afdrukken...). Klik hier om weer te geven hoe u Voorkeursinstellingen voor afdrukken opent.)

2. Open het tabblad Geavanceerd

3. Controleer of het selectievakje van de Tonerbespaarstand aan of uit staat.

Windows Toner Save

4. Klik op OK.

[BR-Script printer driver]

1. Open Voorkeursinstellingen ... (Open Voorkeursinstellingen voor afdrukken...). Klik hier om weer te geven hoe u Voorkeursinstellingen voor afdrukken opent.)

2. Open het tabblad Layout en klik op Geavanceerd.

Win_BR-Script3PrintingPreferences

3. Kies Uit of Aan in de Tonerbespaarstand van de Printerfuncties.

Win_BR-Script3TonerSave

4. Klik op OK.
Voor Macintosh-gebruikers:

Opmerking: De precieze aanwijzingen en vensters kunnen per besturingssysteem variëren.

[Printer driver]

1. Open het Afdrukvenster. (Klik hier om weer te geven hoe u het afdrukvenster opent)

2. (Mac OS X 10.7 of hoger)

1. Klik op Afdrukinstellingen in de keuzebalk.

2. Klik op driehoekje Geavanceerd en kies Tonerbespaarstand.

3. Controleer of het selectievakje van de Tonerbespaarstand aan of uit staat.

Mac Toner Save Mode

3. Als u met deze instellingen één maal wilt afdrukken klik op Afdrukken.
    Ga naar stap 4 als u telkens met deze instellingen wilt afdrukken.

4. Kies Opslaan als...of huidige instellingen opslaan in voorkeursinstellingen.

5. Typ de naam van deze instelling in een nieuw geopend dialoogvenster Bijv. Tonerbespaarstand.

6. Klik op OK. De aangepaste instellingen worden opgeslagen en worden zichtbaar in de voorkeursinstellingen.

7. Kies uw aangepaste instellingen gemaakt in stap 4 - 6 en klik op Afdrukken. Het document wordt afgedrukt.

[BR-Script printer driver]

1. Open het Afdrukvenster. (Klik hier om weer te geven hoe u het afdrukvenster opent)

2. (Mac OS X 10.7 of hoger)

1. Kies Printerfuncties in het venstermenu voor de afdrukopties

2. Kies Algemeen 1 in de Functiesets.

3. Controleer of het selectievakje van de Tonerbespaarstand aan of uit staat.

Mac BR-Script Toner Save Mode

3. Als u met deze instellingen één maal wilt afdrukken klik op Afdrukken.

Ga naar stap 4 als u telkens met deze instellingen wilt afdrukken.

4. Kies Opslaan als...of huidige instellingen opslaan in voorkeursinstellingen.

5. Typ de naam van deze instelling in een nieuw geopend dialoogvenster Bijv. Tonerbespaarstand.

6. Klik op OK. De aangepaste instellingen worden opgeslagen en worden zichtbaar in de voorkeursinstellingen.

7. Kies uw aangepaste instellingen gemaakt in stap 4 - 6 en klik op Afdrukken. Het document wordt afgedrukt.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L8400CDN, DCP-L8450CDW, HL-L9200CDWT, HL-L9300CDW(TT), MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)