HL-L8360CDW

Ik heb net mijn Brother-apparaat geïnstalleerd, maar mijn afdrukken zijn erg licht of vaag aan één kant.

De onderstaande informatie is alleen van toepassing als het probleem met de afdrukkwaliteit zich meteen na het installeren van het Brother-apparaat voordoet. Klik hier als u meer voorbeelden van problemen met de afdrukkwaliteit wilt zien.

Kijk goed of al het verpakkingsmateriaal binnen in het apparaat is verwijderd.
Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

1. Druk op de knop 'voorklep openen' en open de voorklep.
    Open Front Cover

2. Houd de groene hendel van de drumeenheid vast en trek de drumeenheid zo ver mogelijk uit tot deze stopt.
    Opmerking: Als u de drumeenheid niet naar buiten kunt trekken, kijk dan of de klep aan de voorzijde helemaal geopend is.
    Pull Drum

3. Controleer of al het verpakkingsmateriaal van oranje plastic is verwijderd uit de drumeenheid.Orange Plastic Packing Material

4. Haal de tonercartridges uit de drumeenheid en plaats ze vervolgens weer terug.

1. Maak de zwarte tonercartridge los door de greep ervan iets in het apparaat te duwen.
    2. Verwijder de tonercartridge uit de drumeenheid.
    3. Schuif de tonercartridge aan de greep terug in de drumeenheid en trek de cartridge vervolgens iets naar u toe. U moet de cartridge horen vastklikken.
    4. Herhaal Stap a - c voor de andere 3 tonercartridges (cyaan, magenta en geel).
  5. Schuif de drumeenheid weer terug in het apparaat.
  6. Sluit de klep aan de voorzijde van het apparaat.
  7. Wanneer het Brother-apparaat terugkeert naar Gereed, maakt u een testafdruk.

1. Druk op Settings(Instellingen) > Alle Instell. > Printer > Print Opties > Testprint.
    2. Druk op Ja.
      Het apparaat drukt de testpagina af.
    3. Druk op Home(Beginscherm).

Als het probleem aanwezig blijft, neem dan contact op met de Brother klantenservice.

Verwante modellen

HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T)