HL-L8360CDW

De optionele onderlade installeren

Volg de onderstaande stappen om de optionele onderlade te installeren:

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat en besturingssysteem.

• Let erop dat u uw vingers niet onder het apparaat klemt bij het neerzetten. Draag het apparaat NIET aan de onderlade. De onderlade zit niet echt vast aan het apparaat, dus u zou uzelf kunnen verwonden of het apparaat kunnen beschadigen.
  • Dit apparaat is zwaar. Voorkom letsel en til het apparaat met minimaal twee personen op.

minimaal twee personen

1. Verwijder alle kabels uit het apparaat.
    Kabels verwijderen

2. Til het apparaat met twee personen voorzichtig op en plaats het op de onderlade. De pennen van de onderlade moeten in de daarvoor bestemde openingen onder in het apparaat vallen, zoals hier wordt getoond.
    Onderlade plaatsen

3. Sluit alle kabels weer op het apparaat aan en schakel het apparaat weer in.
    Kabels aansluiten

4. Geef het papierformaat, het papiertype en de lade-instellingen voor de onderlade op vanaf het bedieningspaneel van uw apparaat.

5. Laat de optionele onderlade detecteren door het apparaat. Volg hiervoor de stappen voor uw besturingssysteem. (Windows)
    Configureer de printerdriver voor gebruik van de onderlade.
    1. Open Eigenschappen van printer. (Klik hier om weer te geven hoe u Eigenschappen van printer opent.)
    2. Klik op het tabblad Apparaatinstellingen en klik vervolgens op de knop Automatische detectie. Klik op Toepassen zodra de onderlade en het papierformaat zijn gedetecteerd.
      (Als Automatische detectie niet beschikbaar is, selecteer bij Beschikbare opties dan de lade of laden die u hebt geïnstalleerd. Wanneer u daarmee klaar bent, klikt u op Toevoegen en vervolgens op Toepassen.)
      Eigenschappen
    (Macintosh)
    De printerdriver is al geconfigureerd voor gebruik met de onderlade. U hoeft verder niets te doen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L8410CDW, HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-EX670, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T), MFC-L9630CDN, MFC-L9635CDN, MFC-L9670CDN