HL-L8260CDW

Instellingen voor Afdruklogboek op netwerk opslaan configureren met Beheer via een webbrowser

1. Start uw webbrowser.
  2. Typ 'http://IP-adres van apparaat/' in uw browser ('IP-adres van apparaat' is het concrete IP-adres van uw Brother-apparaat).
    Bijvoorbeeld:
    http://192.168.1.2
  3. Voer een wachtwoord in, als u dit zo hebt ingesteld, en klik vervolgens op Pijl rechts.
  4. Klik op het tabblad Beheerder.
  5. Klik op het menu Afdruklogboek op netwerk opslaan.
  6. Klik bij Afdrukrapport op Aan.
  7. Configureer de volgende instellingen:

Optie Omschrijving Omschrijving
    Netwerkmapnaam Netwerkmapnaam Voer de doelmap in. Dit is de map waarin het logboek wordt opgeslagen op de CIFS-server (\\Computernaam\GedeeldeMap).
    Bestandsnaam Bestandsnaam Voer de bestandsnaam in die u wilt gebruiken voor het afdruklogboek (maximaal 32 tekens).
    Bestandstype Selecteer TXT of CSV als bestandstype voor het afdruklogboek.
    Verificatiemethode Manier

Selecteer de verificatiemethode voor toegang tot de CIFS-server: Auto, Kerberos of NTLMv2. Kerberos is een verificatieprotocol waarmee apparaten of individuen veilig hun identiteit kunnen aantonen aan netwerkservers zonder zich telkens opnieuw te moeten aanmelden. NTLMv2 is de verificatiemethode die wordt gebruikt door Windows voor aanmelding bij servers.

• Auto: Als u Auto selecteert, wordt NTLMv2 gebruikt als verificatiemethode.
    • Kerberos: Selecteer Kerberos om alleen Kerberos-verificatie te gebruiken.
    • NTLMv2: Selecteer NTLMv2 om alleen NTLMv2-verificatie te gebruiken.

Voor Kerberos- en NTLMv2-verificatie moet u ook de instellingen voor het SNTP-protocol (netwerktijdserver) en de DNS-server configureren.

Gebruikersnaam

Voer de gebruikersnaam in voor de verificatie (maximaal 96 tekens).

Als de gebruikersnaam deel uitmaakt van een domein, voer dan de gebruikersnaam in op een van de volgende manieren: gebruiker@domein of domein\gebruiker.

Wachtwoord Wachtwoord Voer het wachtwoord in voor de verificatie (maximaal 32 tekens).
    Kerberos-serveradres (indien nodig) Voer het KDC-hostadres in (bijvoorbeeld kerberos.voorbeeld.com; max. 64 tekens) of het IP-adres (bijvoorbeeld 192.168.56.189).
    Instelling voor foutdetectie Instelling voor foutdetectie Kies welke actie er moet worden ondernomen wanneer het afdruklogboek niet kan worden opgeslagen op de server wegens een netwerkfout.

8. Controleer de laatste status van het logboek bij Verbindingsstatus.

U kunt de foutstatus ook nagaan op het display van het apparaat.

9. Klik op Indienen om de pagina Log afdrukken naar netwerk testen weer te geven.
    Om uw instellingen te testen klikt u op Ja en daarna gaat u naar de volgende stap.
    Om de test over te slaan klikt u op Nee. Uw instellingen worden automatisch ingediend.
  10. Het apparaat test uw instellingen.
  11. Als uw instellingen worden geaccepteerd, wordt Test OK weergegeven op het scherm.
    Als Testfout wordt weergegeven, moet u alle instellingen controleren en vervolgens op Indienen klikken om de testpagina opnieuw weer te geven.

Verwante modellen

HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T)