HL-L6400DW(T)

Een afdrukprofiel maken of verwijderen (Windows®)

U kunt tot 20 nieuwe afdrukprofielen met aangepaste instellingen toevoegen.
  1. Selecteer het afdrukcommando in uw toepassing.
  2. Selecteer Brother XXX-XXXX (waarbij XXXX de naam is van uw model) en klik vervolgens op de knop afdrukeigenschappen of voorkeuren.
    Het venster van de printerdriver wordt weergegeven.
  3. Klik op het tabblad Normaal en het tabblad Geavanceerd en configureer de afdrukinstellingen die u voor het nieuwe afdrukprofiel wenst.
  4. Klik op het tabblad Afdrukprofielen.
  5. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    Om een nieuw afdrukprofiel te maken, doet u het volgende:
    1. Klik op Profiel toevoegen.
      Het dialoogvenster Profiel toevoegen verschijnt.
    2. Voer de naam van het nieuwe afdrukprofiel in het veld Naam in.
    3. Klik in de lijst met pictogrammen op het pictogram dat dit profiel moet voorstellen.
    4. Klik op OK.
      De naam van het nieuwe afdrukprofiel wordt toegevoegd aan de lijst in het tabblad Afdrukprofielen.
    Om een afdrukprofiel te verwijderen, doet u het volgende:
    1. Klik op Profiel verwijderen.
      Het dialoogvenster Profiel verwijderen verschijnt.
    2. Selecteer het profiel dat u wilt wissen.
    3. Klik op Verwijderen.
    4. Klik op Ja.
    5. Klik op Sluiten.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T)