HL-L5200DW(T)

Ik kan de driver niet installeren, want ik krijg een foutmelding (i.e. ".NET Framework Initialization Error") op mijn computer (Windows XP).

Dit probleem kan zich voordoen als u het Compleet pakket van drivers & software installeert op uw computer (Windows XP) vanaf de cd-rom of dvd-rom die bij uw Brother-apparaat is geleverd of met het bestand dat u hebt gedownload uit het gedeelte Downloads. Hierna volgen enkele voorbeelden van de foutmelding die u ziet.

NET_Framework_Initialization_Error

Application_Error
WinXP-SP1-2_Errors

Uw Brother-apparaat is compatibel met de onderstaande besturingssystemen.
Bepaal welke Service Pack-versie (SP) u gebruikt en welk type besturingssysteem (32-bits of 64-bits).

• Windows XP SP3 (32-bits)
  • Windows XP SP2 (64-bits)

Als u de versie en het systeemtype van uw Windows XP niet weet, klik dan hier om weer te geven hoe u uw besturingssysteem bepaalt.

Als de installatie onder het bovenstaande besturingssysteem niet lukt, installeer dan de meest recente versie van het Compleet pakket van drivers & software.
> Klik hier om weer te geven hoe u het Compleet pakket van drivers & software downloadt uit het gedeelte Downloads.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W, DCP-J562DW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), MFC-J480DW, MFC-J680DW, MFC-J880DW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)