HL-L5200DW(T)

2-zijdig uit

Controleer de onderstaande punten om dit probleem op te lossen.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

• De klep aan de achterzijde van het apparaat zit niet goed dicht. Sluit de klep aan de achterzijde van het apparaat. De klep moet goed dichtklikken.

Klep achterzijde sluiten

• De dubbelzijdige lade is niet volledig geïnstalleerd. Plaats de dubbelzijdige lade stevig terug in het apparaat.

Dubbelzijdige lade installeren

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-L2300D, HL-L2310D, HL-L2340DW, HL-L2350DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T)