HL-L5100DN(T)

Wanneer de gekozen lade geen papier meer heeft, drukt het Brother-apparaat verder af op een ander papierformaat en andere papiersoort uit een andere lade.

De mogelijkheid bestaat dat het Brother-apparaat uit een andere lade blijft afdrukken nadat de gekozen lade zonder papier is komen te zitten. Stel in dit geval Autom. doorgaan in op Uit. De standaardinstelling is Aan. Volg de onderstaande stappen om Autom. doorgaan te configureren.

1. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Afdrukmenu te selecteren en druk vervolgens op OK.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Uit te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op Go.

Nadat u Autom. doorgaan op Uit hebt gezet, stelt u Papierlade in op het formaat dat u wilt gebruiken.

Als u Autom. doorgaan instelt op Uit, kunt u geen aangepast papier gebruiken in Voorkeursinstellingen voor afdrukken.

Verwante modellen

HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN